Thursday, April 7, 2011

~Jiwa Meronta-ronta???~

Assalamualaikum..haha...tiba2 aku terasa nk guna Bahasa Ibunda yang dah lama aku tak gunakan sebagai tajuk utama..i wanna share a quote that really suits me right now.. 

"waktu pantas berlari sampai aku sudah tidak mampu mengejar lagi sepantas ia pergi...mengekori sahaja sudah cukup baik barangkali.."
you can follow this person's blog.. hehe..

Tomorrow , the day will come..the day where i need to use all of my skills to face the hideous, reckless, and monstrous examination papers..haha..my battle everyday starts on 3 p.m. from 8th to 11th of April..then, i'll have two days break before the final grand battle on the 14th..inilah sebab jiwa aku meronta-ronta..takut dan risau jika kertas jawapan kosong ketika dihantar semula..manusia selalu kaitkan jiwa yang meronta dengan masalah hati..bagi aku, jika hati ini risau dan tak senang duduk memikirkan sesuatu itu pun dikira jiwa yang sedang meronta..ok..had enough..don't wanna talk about love issues right now..hehe..wanna stay focus onmy final exam first..hoho..

Peluru 1: Esok paper pertama aku ialah RASOK..haha..bukan setan yang merasok orang..tp Revelation As Source Of Knowledge..singkatan yg dibuat oleh student2 IIUM..hihi..
Peluru 2: Aku punya term paper dah lama masuk fasa terakhir..tapi tak siap2 lagi..procrastination really is a bad habit of mine..*rasanya masalah ni ade pada 90% student kot..haha*
Peluru 3:  Akan ke Bangkok pada Bulan May ni..huhu..
 Peluru Berpandu Tomahwk: 18hb ni ade show LAWSOC..student2 LAW pnye...dengar kate awek2 LAW ni HOT..hehehe...mari kte tgk nnt..

Raouf bermonolog: susah sikit untuk aku menjawab dengan keadaan mata yang kabur sikit ni..spek frame tebal tak siap dalam masa yang diharapkan..tawakal je laa...~ 

6 comments:

LORD ZARA 札拉 said...

Yeay!
Dah pop-out window.

Alhamdulillah.
Exam dah habis eh? Moga2 kamu dapat keputusan cemerlang dik.

Eh, baru sedar yang description tentang diri kamu dah lain. Hehehe. Eh, Herbalife juga? Walalala~ Boleh sponsor Kak Zara nanti. :p

BTW, nak ke Bangkok jangan lupakan kakak mu ini ok?

:)

Raouf Sora said...

Yeay! hehehe..bru tergerak nk buat..

Alhamdulillah dh..thanx kak..hehe..

aah..sy independet distributor..bru je..hehe..akak amek ke produk tu?? dh spv ke?? hoho..

tau2 je sy nk ke Bangkok ye..hehe..akak pg x?? hehe..

:D

LORD ZARA 札拉 said...

Ha ha ha.
Kak Zara cuma orang yang guna je. Itu pun dah lama gila kot tak ambil.
XD

Anyway dik, yang penting ole-ole. La la la. XD

Raouf Sora said...

haha..xtau la plak..hehe..x jd ahli ke?? untung sket drpd abes 163..~:)

InsyaAllah x lupa...tp nk anto mane nnt?? huhu..

LORD ZARA 札拉 said...

Ha ha ha.
Ada kaedahnya nak beli murah. La la la.

XD

Kalau dah ada, pandailah nak korek alamat nanti. LOL! Jangan hantar pada Mahallah mana2 plak. kih3~

Raouf Sora said...

HAHAHA..please teach me how too..huhu..

baik..nnt pandailah saya pinjam cangkul tukang kebun UIA..haha..untuk Mahallah lain, ada ole2 lain..hehe..~xD