Wednesday, March 9, 2011

~a hectic month~

sorry everyone..
aku langsung tidak punya masa untuk bertapa di hadapan komputer riba..
jika ada pun hanya untuk membaca..
baca apa??
teman-teman yg hebat berkarya..
siapa mereka??
mungkin anda..
ketawa..


di sini ingin aku sertakan pautan blog [sila baca: link] yang banyak membuatkan aku berfikir sebagai seorang manusia..fokus utama si penulis ini adalah manusia sama seperti kita..punya masalah seperti cinta dan keluarga..pahlawan berpedangkan mata pena ini bernama Lord Zara..kenapa Lord Zara?? haha..sebab dia memerintah dunia blog dia sendiri..*apsal aku gune bahasa melayu baku kali ni?* kyahahhaa...~xD

x kesahlaa baku ke beku..yg penting penulisan beliau mmg cukup mengajar aku..mengajar bercakap dengan penoh sarkastik..hehehe..org yg dgr terasa mcm dilastik dengan tahi yg diikat dlm beg plastik..huhu..style x??? kyahahaha..


nota kaki: 1. belom ade identiti sendiri dlm penulisan blog..
               2. masih belaja dr pembacaan blog laen terutamanya blog Dunia Sebelah Zara..*blog tu style*
               3. malam td join Jamming Akbar bersama IIUM Acoustic Band..*gig sopan*..everyone enjoyed our performance..
Aku: bulan ni banyak show..hoho..~;D

5 comments:

Syafiq Sora said...

siapakah awek yang bernama lord zara ini? jeng jeng jenggggg. hehehe :D

btw, keep it up brooo. bwat performance bnyk2. dah femes jgn lpe aku :)

Raouf Sora said...

name pnoh beliau aku x pasti...tp profession beliau ialah guru..specialist in ape pn aku x pasti..tp blog beliau amatlah cool...siap masok majalah...hoho..gle style..rmi kot follower..~

thanx bro..tp tu dlm uia je..kyahaha..

LORD ZARA 札拉 said...

Raouf : 1st, terima kasih sebab tulis dan letakkan pautan blog akak. My bad sebab lambat nak view. Pretty busy dik. Gomenasai.

Keep on writing. Haha. Sarkastik itu makanan yang lazat bila kita tak mahu menggunakan tenaga yang berlebihan dengan anggota. Bahagia dan indah.

Syafiq : Saya bukan awek. Saya kacak. XD

Raouf Sora said...

kak zara: hehe..no biggie kak zara..sy faham..khencana..~

huhu..will do..tp mmg kne korek masa la..haha..and yes it's delicious..jarang dpt makanan sebegini..terasa nikmat..hehe..credit to you..~;D

tukang karut said...

blog kak zara was super awesome. anda patut korek semue cerita lama beliau tu.jangan terlepas satu pun. *even aku pun tak habis bace semue lagi.wuwuuu. anda takkan regret. sebab seriously blog si kacak ini banyak ajar aku juga untuk lebih tabah dalam hadapi hidup.

plus jeles dengan anda, sebab kak zara dah cooment comment disini.

hey, selamat mencari identiti. dan selamat berblog blog jugak. =]